6 תשובות
לא הם לא יוכלו לראות אם תמחקי את האפליקציה.
הם לא יכולים לראות אם תמחקי
שואל השאלה:
צריך למחוק רק את האפליקציה או לעשות משהו בתוך האפליקציה?
אני חושבת שלא
לא
הם לא יוכלו לראות אחרי שתמחקי את האפליקציה
בגלל ה-me.
אם תמחקי לא יראו.