8 תשובות
יש מצב שהיא תישאר טטובה
במקרר
זה עוד פחות משלושה ימים.
אם אני לא טועה זה יהיה בסדר.
אני חושבת שעדיף שתשמרי את זה במקרר עם ניילון נצמד ואם אין לך נייר כסף גם טוב.
במקפיא עדיף
כנראה השוקולדים/פירות יקבלו לחות במקרר. וגם הקרם פטיסייר יכול ליצור קרום מגעיל כזה.. עדיף במקפיא
פעם הבאה עדיף יום לפני להכין :)
^שנייה אבל אם אוטמים את זה טוב ממש זה אמור להשאר רגיל לא?
להבא, תדעי שעדיף לך לקשט עם הקצפת והשוקולדים/פירות באותו היום שבו מגישים את העוגה.
ככה הכל יהיה טרי לגמרי.
גם אם אוטמים את זה טוב הקרם יצור קרום בכל מקרה^
שואל השאלה:
נערה שורדת, את הבצק עצמו עם המספרים יהיה בסדר עד יום שישי? ורק בשישי לבנות בעצם את העוגה?
זה עדיף, כן.
אם עדיין לא אפית את הבצק, עדיף לך לאפות אותו יום לפני/באותו היום של ההגשה.