7 תשובות
מכירה את זה
זה מוכר
למה לכםם
אנונימי
גם אצלנו עושים את זה מידי פעם, זה מנהג של טריפוליטאים אני חושבת( עדה מסוימת אך לא בטוחה בשמה)
זה דווקא די טעים, כמובן דצריך לדעת להכין את הרוטב טוב שלא יהיה לזה טעם של נטו דגים
שואל השאלה:
אני דווקא אוהבת את הטעם של הטונה זה כל העיניין
ואני טריפולטאית אבל לא יודעת אם זה מנהג שלנו יכול להיות
אנונימית
זה מאוד מוכר באיטליה הדרומית
pasta con ton
וכן, אצלך בבית זה יהיה מוכר יותר כי טריפוליטאים אוהבים טונה עם רוטב עגבניות בהרבה צורות
יש כאלה שיתיחסו לזה כעוד חלבון לפסטה כמו שיש פסטה בולונז או לזניה בשרית או בכלל ספגטי וכדורי בשר
לא מכירה ונשמע די מוזר כאילו אני אוהבת פסטה עם רוטב עגבניות ואני אוהבת טונה אבל ביחד נשמע די מוזר אבל גם יכול להפתיע
שואל השאלה:
אתם לא מבינים כמה זה מוזר לי שזה לא מתחבר לכם הטונה עם הרוטב חח אני אשכרה גדלתי על זה וזה המאכל האהוב עלי
אנונימית