6 תשובות
חייב להפשיר. זריז בקטע של כמה דקות אפשר אולי רק במצב הפשרה במיקרוגל אבל זה מגעיל.
עדיף להפשיר נורמלי בכלי עם מים כמה שעות טובות ובינתיים לאכול משהו אחר
עדיף להפשיר נורמלי בכלי עם מים כמה שעות טובות ובינתיים לאכול משהו אחר
שואל השאלה:
מפשירים עם מים? לא פשוט מעבירים למקרר או שמים בחוץ או משהן
מפשירים עם מים? לא פשוט מעבירים למקרר או שמים בחוץ או משהן
אנונימית
תלוי, זה שניצל קנוי או חזה עוף?
אם שניצל קנוי אז תשימי בחוץ כמה זמן, אם חזה עוף אז במים
אם שניצל קנוי אז תשימי בחוץ כמה זמן, אם חזה עוף אז במים
שואל השאלה:
חזה עוף חתוך דק כזה
חזה עוף חתוך דק כזה
אנונימית
אפשר גם לשים בחוץ אבל זה יקח חצי יום, לשים אותו *עטוף* בקערה של מים תחסוך הרבה זמן. יש קומבינה גם לשים בקערה של מים רותחים וזה מפשיר את זה יותר מהר אבל גם מבשל את זה על הדרך בקטנה.
תשאירי את זה בחוץ זה יפשיר לבד
אבל אל תשימי במים חמים או מיקרוגל או משהו כזה כי החום יגרום לבשר להתבשל
אבל אל תשימי במים חמים או מיקרוגל או משהו כזה כי החום יגרום לבשר להתבשל
באותו הנושא: