התחברות
הרשמה
הכנתי רוטב שמנת בצהורים וזה נשאר בחוץ עד עכשיו זה נראה לכם מקולקל עדיף לא לאכול?
16 בפברואר 2021, 22:50
פסטה
תשובה אחת
אם זה הוכן בצהרים אז זה עדיין בסדר. אך עדיין רצוי להכניס את זה למקרר
O
Oren-
באותו הנושא:
פסטה עם רוטב שמנת או עם רוטב עגבניות?
הכנתי רוטב שמנת בצהורים וזה נשאר בחוץ עד עכשיו זה נראה לכם מקולקל עדיף לא לאכול?
מה אתם יותר אוהבים פסטה ברוטב שמנת ופטריות או ברוטב עגבניות?
הכנתי פילמני ברוטב שמנת פטריות, באיזה מזלג אני צריכה להשתמש? חלבי/ בשרי
לעשות רביולי ברוטב רוזה (שמנת ועגבניות ביחד) או רק ברוטב שמנת?
מה אתם יותר אוהבים- פסטה ברוטב שמנת פטריות או פסטה ברוטב עגבניות פיקנטי?
אנשים, איך קוראים לרוטב הזה במוקרם שהוא גם רוטב עגבניות וגם שמנת?
הכנתי פסטה ברוטב שמנת, האם למחרת אני יכולה לחמם שוב במיקרו?
פסטה ברוטב עגבניות או פסטה ברוטב שמנת פטריות
אכלתי אתמול פסטה ברוטב שמנת פטריות ונשאר ובא לי היום, זה טעים לחמם את זה במיקרו?
מה דעתכם- פסטה ברוטב שמנת או ברוטב שמנת ופסטו?