2 תשובות
אני לא מומחה ואין להתייחס למה שאני אומר כמידע בטוח.
לפי מה שאני יודע הטיפים לא הולכים ישירות למלצר שהיה אחראי על אותו השולחן כי גם הטבחים רוצים כי גם להם היה חלק בזה.
אז מה שעושים זה את כל הטיפים של אותו היום/שבוע/חודש אוספים ואז מחלקים באחוזים לכל תפקיד.
לדוגמה 20% מהטיפים לטבח, 20% לטבח, והלאה והלאה.
את האחוזים מהטיפים מוסיפים למשכורת ואת הסכום הכולל נותנים בצ'ק שפודים בבנק
לפי מה שאני יודע הטיפים לא הולכים ישירות למלצר שהיה אחראי על אותו השולחן כי גם הטבחים רוצים כי גם להם היה חלק בזה.
אז מה שעושים זה את כל הטיפים של אותו היום/שבוע/חודש אוספים ואז מחלקים באחוזים לכל תפקיד.
לדוגמה 20% מהטיפים לטבח, 20% לטבח, והלאה והלאה.
את האחוזים מהטיפים מוסיפים למשכורת ואת הסכום הכולל נותנים בצ'ק שפודים בבנק
אנונימי
זה אומר ניצול בוטה מצד המעסיק, כי הוא לא משלם את המשכורת שלך אלא הסועדים. מה שקורה, שאתה וכל שאר המלצרים מוסרים את הטיפים למעסיק, הוא עושה חשבון לפי שעות כמה מגיע לכם, ומשלם לכם משכורת בצ'ק. במקום שהוא ישלם משכורת על חשבונו ואתם תתוגמלו בנוסף על ידי הטיפים.
באותו הנושא: