9 תשובות
כי חלק מהנוזלים מתאדים. הנוזלים גורמים לחלה להיות רכה
על מנת למנוע את זה אל תחממי יותר מידי זמן, זה יהיה כמו גומי ואז יתקשה כמו אבן
אם את מחממת כשהחלה קפואה אז כל המים נספגים בחלה בזמן שהיא במיקרוגל ואז החומר הזה מתקשה והופך למה שאת תיארת:)
כי החלק הזה בחלה או בלחם.. פשוט התייבש. תנסה לחמם פחות זמן
חימום במיקרוגל לא באמת "מחמם" - מה שהמיקרוגל עושה בעצם, הוא מזיז את החלקיקים של החומר (לצורך העניין חלה) וכשחלקיקי חומר משתפשפים במהירות, הם מתחממים. אחת הסיבות היא שהחלקיקים התחברו עקב התזוזה שלהם. אפשר להרטיב מעט את הלחם או לשים מגבת וכך זה לא יקרה.
שרי
זה אכן בסדר לאכילה, אולי קצת לא טעים אבל מבחינת בריאות זה בסדר גמור.
פשוט לא לחמם יותר מידי זמן ואז זה לא יקרה
פשוט לא לחמם יותר מידי זמן ואז זה לא יקרה
להפך בדרך כלל שמחממים ישר אחרי הקפאה וקצת הפשרה זה נהיה קווץ' מגעיל.
הכי טוב לשים דקה על הפשרה במיקרו ואז לחצות לשתיים ולחמם בטוסטר אובן.
הכי טוב לשים דקה על הפשרה במיקרו ואז לחצות לשתיים ולחמם בטוסטר אובן.
אין לי תשובה אבל יש לי פתרון-לעטוף את הלחם\חלה במגבת זה סופג את כל הרטיבות ויוצאת חלה -כאילו הרגע הוציאו אותה מהתנור.
היי, אם תעשי הפשרה וגם עם מגבת נייר כל הבעיה תיפטר, כל טוב.
באותו הנושא: