5 תשובות
תכיני בראוניזז
בראוניז
בראוניזז
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס קמח רגיל
200 גרם חמאה
אגוזים (אופציונלי)
הוראות הכנה:
1. מחממים וממיסים את השוקולד והחמאה בסיר לקבלת תערובת חלקה.
2. מוסיפים את הסוכר, מערבבים וממיסים.
3. מכבים מורידים מהאש ומוסיפים בעדינות את הביצים והקמח. מערבבים במהירות עד לקבלת עיסה חלקה (אם לא מערבבים מהר הביצים מתחממות ויכולות להפוך לחביתה).
4. כאן ניתן להוסיף את האגוזים.
5. מכניסים לתנור בטמפ' של 180 מעלות למשך 15 דק'.
6. לאחר 15 דקות הכניסו קיסם, הוא אמור לצאת לח.
7. מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים. בתאבון!
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס קמח רגיל
200 גרם חמאה
אגוזים (אופציונלי)
הוראות הכנה:
1. מחממים וממיסים את השוקולד והחמאה בסיר לקבלת תערובת חלקה.
2. מוסיפים את הסוכר, מערבבים וממיסים.
3. מכבים מורידים מהאש ומוסיפים בעדינות את הביצים והקמח. מערבבים במהירות עד לקבלת עיסה חלקה (אם לא מערבבים מהר הביצים מתחממות ויכולות להפוך לחביתה).
4. כאן ניתן להוסיף את האגוזים.
5. מכניסים לתנור בטמפ' של 180 מעלות למשך 15 דק'.
6. לאחר 15 דקות הכניסו קיסם, הוא אמור לצאת לח.
7. מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים. בתאבון!
^בריא זה לא...
אנונימי
באותו הנושא: