15 תשובות
סוכר חומץ אורז ומים מרתיחה בסיר קטן ומוסיפה לאורז גדי שיהיה דביק ועדיף אורז עגול
כדי
ואם יש לך עוד שאלות מוזמן לשאול
מוסיפה
כן, סוכר וחומץ מאוד מוסיפים.
שואל השאלה:
^^^
כמה סוכר את שמה? ואת שמה את הסוכר בזמן שהאורז מתבשל או אחרי זה?
אנונימי
שואל השאלה:
וגם איך זה הולך עם חומץ אשמח להסבר ברור איך שמים
אנונימי
אני שמה 3 כפות סוכר לשתי כוסות אורז
ומרתיחה את הסוכר עם קצת מים וחומץ אורז בסיר נפרד עד שזה נהיה סמיך ואחיד ואז מוסיפה לאורז ומערבבת בעדינות בקיפולים
יש חומץ שנקרא חומץ אורז הוא במיוחד לאורז של סושי הוא נותן אפקט של הטעם כמו במסעדה וגם דואג שהאורז יהיה דביק ולא יתפרק
אמור להיות בכל סופר
שואל השאלה:
מוסיפה את הסוכר אחרי זה? אחרי שהאורז מוכן?
אנונימי
כן אחרי שהוא מוכן
אם אתה צריך עוד שאלות תרגיש חופשי אני די טובה בסושי אז אני יכולה לעזור
שואל השאלה:
אוקיי תודה
אנונימי
בכיףף