7 תשובות
גם אם יש לך אפשרות לשלם את הסכום שציינת, בסך הכל אתה יכול להסתפק בסיר נירוסטה. בתקווה שעזרתי.
אם אתה מחמם את החמין על פלטה בשבת נרוסטה מספיק לך אבל אם אתה מעוניין לבשל ולחמם אותו בתנור אז קדרה זה נפלא. בכל אופן נרוסטה מספיק טוב לחמין:)
אתה צריך לענות על כמה שאלות יסודיות
א. כמות הקדרה שאתה רוצה להכין. סירי ברזל הגדולים ביותר שאני מכיר הם עד 9 ליטר בלבד
נירוסטה יש גם 18 ליטר
ב. האם אתה מוכן לוותר על ציפויי של כלי הברזל - מוזיל מאד אולם מחייב תחזוקה כמו שימון דק של כל הסיר פנים וחוץ והשארתו כך עד השימוש הבא.
ג. הסירים מהמזרח הרחוק יכולים מעט להוזיל את העלות
לגופו של עניין
סיר ברזל אם השימוש מסיבי והנפח מתאים אזיי עדיף. פיזור חום טוב יותר שמירה על חום לאורך זמן פחות התעסקות
ניירוסטה - מחייבת יותר נוזלים ערבוב מעת לעת בקיצור מחייבת שמירה בכל תהליך הבישול.
מקווה שעזרתי
בתאבון
א. כמות הקדרה שאתה רוצה להכין. סירי ברזל הגדולים ביותר שאני מכיר הם עד 9 ליטר בלבד
נירוסטה יש גם 18 ליטר
ב. האם אתה מוכן לוותר על ציפויי של כלי הברזל - מוזיל מאד אולם מחייב תחזוקה כמו שימון דק של כל הסיר פנים וחוץ והשארתו כך עד השימוש הבא.
ג. הסירים מהמזרח הרחוק יכולים מעט להוזיל את העלות
לגופו של עניין
סיר ברזל אם השימוש מסיבי והנפח מתאים אזיי עדיף. פיזור חום טוב יותר שמירה על חום לאורך זמן פחות התעסקות
ניירוסטה - מחייבת יותר נוזלים ערבוב מעת לעת בקיצור מחייבת שמירה בכל תהליך הבישול.
מקווה שעזרתי
בתאבון
סיר הניירוסטה טוב דיו להכנת החמין ומזה דורות הוא משמש את רוב רובו של עם ישראל בהכנת החמין והוא מהווה אף שידרוג לסיר האלומניום שבעבר שימש לצורך מטרה זו
סיר נירוסטה על פלטה מספיק בהחלט.
המלצה - כאשר אתה מעמיד את הסיר על הפלטה, תניח מעל שמיכת צמר מקופלת לשמירת החום.
אני אישית, עד היום משתמשת בסיר אלומיניום ישן וטוב.:-)
המלצה - כאשר אתה מעמיד את הסיר על הפלטה, תניח מעל שמיכת צמר מקופלת לשמירת החום.
אני אישית, עד היום משתמשת בסיר אלומיניום ישן וטוב.:-)
סיר הניירוסטה מצוין להכנת החמין ואפילו על פלטה עושה עבודה מצוינת כפליים (להשאיר כל השישי ועד שבת לפני ההגשה).
להניח מטלית יבשה על הסיר והחמין יוצא נפלא. אם כבר אז מתכון מצוין לחמין:
החמין המרוקאי הכי טוב הוא של רוזה מאתר קוקאנדשוט:.
http://www.cookandshoot.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/443/%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%9f_%d7%9e%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%90%d7%99_%d7%9c%d7%a9%d7%91%d7%aa_%d7%a9%d7%9c_%d7%a8%d7%95%d7%96%d7%94
להניח מטלית יבשה על הסיר והחמין יוצא נפלא. אם כבר אז מתכון מצוין לחמין:
החמין המרוקאי הכי טוב הוא של רוזה מאתר קוקאנדשוט:.
http://www.cookandshoot.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/443/%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%9f_%d7%9e%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%90%d7%99_%d7%9c%d7%a9%d7%91%d7%aa_%d7%a9%d7%9c_%d7%a8%d7%95%d7%96%d7%94
קישורים מצורפים:
שאול
סירי נירוסטה מעולים לחמין כי גם ככה מרק לא נדבק לנירוסטה
בחרי סיר של חברת מוכרת מנירוסטה 18/10
אני רכשתי בחנות לכלי בית סיר בנפח 20 ליטר למשפחה המורחבת.
בחרי סיר של חברת מוכרת מנירוסטה 18/10
אני רכשתי בחנות לכלי בית סיר בנפח 20 ליטר למשפחה המורחבת.
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: