2 תשובות
מצרכים למתכון
ג`לטין טהור - אבקת ג`לטין מדגים כשרים - הנמל, כמות: שקית (14 גרם)
שמנת מתוקה יטבתה 38% - יטבתה, כמות: בקבוקון פלסטיק (250 מ"ל)
חלב טרי 3% - תנובה, כמות: 2 x כוס רגילה (300 מ"ל), סה"כ (600 מ"ל)
ביצה שלמה - טריה - כמות: 3 large x (68 גרם), סה"כ (204 גרם)
סוכר לבן - חצי חינם, כמות: 6 x כף שטוחה (15 גרם), סה"כ (90 גרם)
אגוז מלך טבעי - שקרצי, כמות: 50 גרם
סירופ שוקולד - סגנון פאדג` - כמות: 100 גרם
אופן הכנת המתכון
1. לערבב את הג`לטין עם 2 כוסות חלב, להרתיח ולקרר.
2. להקציף את החלבונים עם 3 כפות סוכר.
3. להקציף את השמנת המתוקה עם 3 כפות סוכר.
4. לערבב את הג`לטין עם החלבונים, להוסיף בעדינות את החלמונים ובסוף להוסיף את השמנת מתוקה.
5. לצקת לתבנית מאורכת ולהקפיא.
6. לפזר מעל אגוזים טחונים וסירופ סוכר.
בתיאבון!
ג`לטין טהור - אבקת ג`לטין מדגים כשרים - הנמל, כמות: שקית (14 גרם)
שמנת מתוקה יטבתה 38% - יטבתה, כמות: בקבוקון פלסטיק (250 מ"ל)
חלב טרי 3% - תנובה, כמות: 2 x כוס רגילה (300 מ"ל), סה"כ (600 מ"ל)
ביצה שלמה - טריה - כמות: 3 large x (68 גרם), סה"כ (204 גרם)
סוכר לבן - חצי חינם, כמות: 6 x כף שטוחה (15 גרם), סה"כ (90 גרם)
אגוז מלך טבעי - שקרצי, כמות: 50 גרם
סירופ שוקולד - סגנון פאדג` - כמות: 100 גרם
אופן הכנת המתכון
1. לערבב את הג`לטין עם 2 כוסות חלב, להרתיח ולקרר.
2. להקציף את החלבונים עם 3 כפות סוכר.
3. להקציף את השמנת המתוקה עם 3 כפות סוכר.
4. לערבב את הג`לטין עם החלבונים, להוסיף בעדינות את החלמונים ובסוף להוסיף את השמנת מתוקה.
5. לצקת לתבנית מאורכת ולהקפיא.
6. לפזר מעל אגוזים טחונים וסירופ סוכר.
בתיאבון!
עוד שני מתכונים מצויינים לקרם בוואריה, בתגית "מתכונים, קרם בוואריה".
מערכת סטיפס
באותו הנושא: