6 תשובות
אם את לא רוצה להפשיר ולהקפיא אז פשוט תבשלי את כל העוף במרק ותכניסי אותו לתנור
וכל המשפחה תאכל תוסיפי תפוחי אדמה
או שפשוט תפשירי תחתכי תרגליים תאכלי מחר ותשניצל את יכולה לתבלן לצפות לשים במקרר ולהכין יום למחרת לא יקרא דבר
חוץ מזה גם עם תפשירי פעם אחת ותחזירי גם לא נורא לא יקרא דבר עכשיו קר לא קיץ
בחורף אין הרבה חיידקים את יכולה להפשיר אותו במקרר פחות התרבות חיידקים
טוב אז ככה כדי לצמצם סיכוני חיידקים מיותרים אפשר להפשיר את העוף חצי הפשרה
שיהיה קשה וקר מאוד ואז הבעיה היחידה זה קצת כוח בחיתוך וזהו, לארגן במנות ולהחזיר למקפיא.
לא סוף העולם. תפשירי אותו חלקית, עד שתוכלי לחתוך אותו בסכין חדה וארוכה ל 4 חלקים. 2 כרעיים עם השוק, ו2 כנפיים עם חלק מהחזה. כל 2 מנות תאזי בנילון ותקפיאי. זהו.
ראשית, תמיד אבל תמיד לקנות בשר ועוף טרי.

איך לחלק לחלקים זה משהו שתלוי בך ואולי הקצב שלך יראה לך בדיוק.

אבל במידה ואתה בכלל רוצה לדעת מהם חלקי העוף אז אתה מוזמן לצפות בקצב הבית של קוקאנדשוט שמסביר בדיוק מהם חלקי העוף, השמות שלהם והייעוד שלהם.

http://www.cookandshoot.co.il/%d7%a7%d7%a6%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%aa

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9ep4xgzz16u
גלי
יש סכין מיוחדת לחיתוך מוצרים קפואים אך אם אין לך כזאת גם מסור לעץ שנוקה לפני כן יעשה היטב את העבודה
שואל השאלה:
איך נקראת הסכין הזאת?