4 תשובות
שואל השאלה:
אני צריכה עווד.. אני חייבת למחר
אנונימי
הרי בגלל החיידקים האוכל מתקלקל, אם לא היו חיידקים לא היה קילקול ששל מאכלים..
ווכה הטמפ משפיעה (בגלל החיידקים..) מה שכבר כתבתי
בקור- לחיידקים אין תנאים כדי לחיות,
מקרר- שומר על האוכל, מונע מעט מהחיידקים להתקרב (אך לא לגמרי)
מקפיא- לא נותן לחיידקים לגמרי להתקרב, זה לא התנאים שלהם, לכן האוכל נשמא לאורך זמן גדול יותר
טמפרטורה משפיעה על החומציות של המזון.. על מצב הצבירה שלו במאכלים נוזליים
באותו הנושא: