13 תשובות
ששייק עם בסיס מים לא חלבי
שזה על בסיס חלב וזה על בסיס מים.. מזא מה ההבדל ועל בסיס חלב יותר טעים
שאחד הוא עם בסיס מים והשני הוא בסיס חלב?
תאמת שאין כזה הבדל חוץ מזה ששייק על בסיס חלב טיפונת יותר מתוק וטיפונת יותר סמיך
שייק בסיס חלב יותר טעים. הבסיס זה מה שאת מוסיפה לשייק שלא יהיה יבש. ברור שחלב יותר טעים ממים
חלבי ובשרי,כמות קלוריות,כמות חלבון,כמות סידן וכל זה בקיצר
והעדפה אישית
והעדפה אישית
אחד עם חלב, אחד עם מים.
שואל השאלה:
נו בסדר אבל כאילו מרגישים את ההבדל?
נו בסדר אבל כאילו מרגישים את ההבדל?
אנונימית
כן
^לדעתי כן מרגישים את ההבדל, בחלב זה מרגיש כמו מילקשייק.
לא מרגישים את ההבדל (לפחות אני), חלב מוסיף יותר קלוריות אז עדיף בלי. ואם מדובר בשייק חלבון, אבקת חלבון היא חלבית אז זה לא משנה אם מוסיפים חלב או לא זה נשאר חלבי
חלב יותר טעים, מים דיי עושים לי הרגשה של סמיך ו זה מגעיל, מה שכן יש יותר קלוריות ו חלבון ברגע שאת מוסיפה חלב, עדיף לפי דעתי, ניסיתי קרם עוגיות עם מים כמעט הקאתי, ניסיתי עם חלב ו זה ממש טעים.
אחד המרקם שלו יותר מימי,קליל
והחלב יותר חלבי,מרוכז,אולי אפילו גלידתי
יש שייק ויש מילקשייק..
אם את רוצה קליל,ובעיקר בסיס ירקות/פירות זה סבבי
החלב הולך עם יותר דברים-גם פירות וגם כל עינייני השוקולד,עוגיות וכו שכנראה לא ילכו עם מים...
אם לא בא לך על חלב,תמיד יש חלב סויה,שקדים,חלב שיבולת שןעל ועוד ועוד ועוד:))
והחלב יותר חלבי,מרוכז,אולי אפילו גלידתי
יש שייק ויש מילקשייק..
אם את רוצה קליל,ובעיקר בסיס ירקות/פירות זה סבבי
החלב הולך עם יותר דברים-גם פירות וגם כל עינייני השוקולד,עוגיות וכו שכנראה לא ילכו עם מים...
אם לא בא לך על חלב,תמיד יש חלב סויה,שקדים,חלב שיבולת שןעל ועוד ועוד ועוד:))
באותו הנושא: