4 תשובות
זה ישלח לו התראה שמישהו צפה
אבל זה לא יראה לו מי צפה אלא אם כן יש לו פרימיום
ויש דבר כזה שנכנסים לפרופיל של מישהו ולוחצים על "חברות" וזה מראה כמה פעמים צפיתם אחד לשני בפרופיל
אנונימית
חושב שלא
אם אין לו את הפרימיום- הוא לא מקבל התראה שצפית, אבל ברגע שהוא צופה בך כן רשום כמה פעמים כל אחד צפה בשני
רק אם יש לו את הפרימיום שלהם ולא נראלי שבן אדם יוציא על זה כסף אז לא