12 תשובות
אני אוהבת רק עם חריף וציפס
וטחינה בצד וכל פעם לשים
וטחינה בצד וכל פעם לשים
כרוב סגול??? אומיגאד מה זה? כאילו לשווארמה?כרוב סגול?
ברור שציפס ועמבה!!!
ברור שציפס ועמבה!!!
שואל השאלה:
^תודהה רבה נכון שכרוב סגול לא קשור
^תודהה רבה נכון שכרוב סגול לא קשור
שואל השאלה:
שמעו שלא ביקשתי שתגידו לי מה אתם אוכלים שאלתי איזה מבין האופציות מה שאלתי מה עונים
שמעו שלא ביקשתי שתגידו לי מה אתם אוכלים שאלתי איזה מבין האופציות מה שאלתי מה עונים
שואל השאלה:
^תשובה מדויקת תודה רבה
^תשובה מדויקת תודה רבה
להגיד לך מה הם עושים ברגע שאת מוסיפה סלטים
יותר הם שמים פחות בשר אז אני תמיד שמה חומוס ויש מקום
אז שמים לי יותר בשר ומפזרת טחינה אוכלת ציפס וסלטים בצד
הכי טעים ככה תאמיני לי
יותר הם שמים פחות בשר אז אני תמיד שמה חומוס ויש מקום
אז שמים לי יותר בשר ומפזרת טחינה אוכלת ציפס וסלטים בצד
הכי טעים ככה תאמיני לי
אם יש מיץ לימון אז הכי טוב.
שולפים שני מסמרים וטובלים אותם בלימון. מעבירים זרם חשמלי במתח של 20 וממתינים לרתיחה עדינה
שולפים שני מסמרים וטובלים אותם בלימון. מעבירים זרם חשמלי במתח של 20 וממתינים לרתיחה עדינה
איל באלי יכשיו
צ'יפס בצד מליון אחוז עדיף
בלי כלום רק טחינה וציפס
צ'יפס בצד
נודר אני בידיוק אוכל שאוורמה
באותו הנושא: