4 תשובות
כנראה באג או שאין לך אינטרנט
אמורים לראות
אני רואה.
יכול להיות שהוא חסם אותך או שהוא לא שמר אותך אותך באנשי קשר והוא עשה בהגדרות שרק האנשי קשר יוכלו לראות או שסתם אין לך אינטרנט
את אמורה לראות כשאת לוחצת על הפרופיל משתמש