6 תשובות
להמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה
שואל השאלה:
אפשר גם שוקולד לבן?
אפשר בעיקרון. צריך אבל שיהיה יחס מסוים בין השוקולד לשמנת.
שואל השאלה:
איזה יחס?
לגנאש שוקולד לבן 100 גרם שוקולד, 70 מ"ל שמנת

זה מה שמצאתי באינטרנט.
כמובן שלא חייבים להיות מדויקים לגמרי, לא מדע טילים חחח אבל הכוונה שיהיה יותר שוקולד משמנת כדי שלא יהיה נוזלי מדי
שלבי הכנה שראיתי באינטרנט:

גנאש שוקולד לבן במיקרוגל:
קוצצים את השוקולד.
מכניסים את השמנת והשוקולד הקצוץ ביחד למיקרו ל-30 שניות. מוציאים ומערבבים.
מכאן בכל פעם מכניסים למיקרו ל-10 שניות נוספות, מוציאים ומערבבים אחרי כל חימום כזה, כך עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ואחידה.