6 תשובות
6 ביצים

3/4 כוס סוכר

300 גר' שוקולד מריר

150 גרם חמאה/ מחמאה




הוראות הכנה
תחילה נקציף את הביצים והסוכר כ-10 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה.

את השוקולד והחמאה נמיס יחדיו במיקרוגל ונערבב היטב.

נאחד את 2 התערובות ע"י קיפול וניצוק את בלילת הפאדג' לתבנית 24 משומנת.

זה הזמן להוסיף אגוזי לוז או כל תוספת אהובה אחרת (ממש לא חובה, העוגה יוצאת נהדר גם בלי).

נאפה בתנור חם על 150 מעלות כ-40 דקות.

בסיום האפייה ניתן לזלף על העוגה מעט שוקולד מומס.

נגיש חם או קר ונהנה מכל ביס, בתאבון.
אנונימית
שואל השאלה:
תודה רבה רבה! אלופה!
אנונימית
בכיףף
אנונימית
ותעדכני איך יצאא
אנונימית
שואל השאלה:
בדיוק מכינה, אעדכן בערב!!❤
אנונימית
סבבה בהצלחהה
אנונימית