8 תשובות
בערך כמה דק עד שאת רואה שהביצה מוכנה ושימי מעל מכסה כדי שזה יתבשל מהר
שואל השאלה:
אני רוצה שזה יהיה כזה נוזלי
אני רוצה שזה יהיה כזה נוזלי
שואל השאלה:
איזה מים? על מחבת לא ביצה קשה רק שהיא לא קשה
איזה מים? על מחבת לא ביצה קשה רק שהיא לא קשה
2 דקות ובלי מכסה
כן שימי מכסה בגלל הצהוב,ואיזה דקה או שתיים
תלוי אם את אוהבת את הביצה חיה או מבושלת
כמה שאת אוהבת
לא צריך מכסה
לא צריך מכסה
6 דק
באותו הנושא: