7 תשובות
כן
3*
רק אם את צופה להם בפרופיל
שואל השאלה:
אפשר לבטל את זה?
אנונימית
כןכן ואי אפשר לבטל
יש עדכון חדש
כן אם את לא מכבה את הפונקציה
כןן יש עדכון חדשש
באותו הנושא: