3 תשובות
לא יש בזה גלוטן
באמת אבסורד
לא, מצות רגילות מכילות גלוטן. מה שכן- יש כמה סוגים של מצות מיוחדות לצליאקים (ללא גלוטן, מן הסתם).
לא, טיפה אבסורד שהם יכולים לאכול כל דבר כשר לפסח חוץ ממצות.
מייצרים אבל גם מצות בלי גלוטן אז יש להם תחליף