2 תשובות
היי ג'וני,
מניסיוני האישי, ניתן להכין מהקובות קציצות או להוסיפן למרק. לקציצות, יש לשטח כל קובה, באמצעות כפות הידיים, ולטגנן בשמן או לאפות בתנור. למרק, יש לבשל מרק עגבניות- מים, מעט שמן, רסק עגבניות, תבלינים כמלח, פלפל וכמון ולהוסיף בצל שלם, קישואים, גזר, במיה, דלעת, ורק לאחר שהמרק מוכן להוסיף לו, כשהוא רותח, את הקובות, למשך 20-30 דק' נוספות. הן לגבי התבלינים והן לגבי הירקות הוסף לפי טעמך ולפי מה שיש במקרר... כמו כן, ניתן לבשל במרק גרונות הודו, בנוסף לירקות. בהצלחה
אשכנזיה חובבת קובות
אני עושה מרק קובה סלק שהמרק מכיל
קצת שמן כשהוא רותח את שמה סלק גזר וקצת בצל וסלרי מאדה על אש קטנה עם מכסה
אח"כ מוסיפה מים קצת רסק עגבניות תלוי בכמות מלח לימון מלח אצלי הקובות נורא מתובלות אז אני עושה מרק עם פחות תיבול