3 תשובות
שלום גלית!
לאמא שלי יש אותה הבעייה בדיוק, אבל עם דגים, והיא נתנה לי עיצה נפלאה:
לוקחים לימון, הגדול ביותר שיש לנו וחוצים אותו לשניים ובעזרת חצי לימון, לשפשף את קרש החיתוך בצורת מעגלים גדולים, להמתין כמה דקות, ואז לשטוף במים וסבון, וזהו.
הצלחה
פיץ העכבר
*השרייה במיץ לימון טרי או משומר.
*זריית מלחלימון ומעט מים חמים..השהייה וקרצוף.
*אבקת סודה לשתיה וחומץ פשוט 5%..השהייה וניקוי.
*ניקוי במדיח הכלים מידי פעם.
ניתן לנקות גם עם מעט אקונומיקה אך לשטוף היטב ולייבש ייבוש ארוך.
רצוי להקצות קרש חיתוך למיני ירקות
וקרש חיתוך לבשר עופות ודגים.
שרה'לה
בעת המיתוך נוצרים חתכים בעץ. הם קולטים הריחות ובהם מתפתחות בקטריות. יש להסיר החתכים בקרש על ידי גירודו בסכין לא משוננת.לאחר מכן המומלץ בתשובות האחרות
togouzit
באותו הנושא: