9 תשובות
פסטה
שמנת
רוטב עגבניות
חמאה(לא חובה)
שמנת
רוטב עגבניות
חמאה(לא חובה)
בתכלס רק פסטה רוטב עגבניות ושמנת רגילה או צמחית
אנונימית
פסטה
שמנת לבישול/מתוקה
מלח פלפל
חמאה
בצל (לא חובה)
שום
פפריקה מתוקה
רסק עגבניות
ואגוז מוסקט טחון
שמנת לבישול/מתוקה
מלח פלפל
חמאה
בצל (לא חובה)
שום
פפריקה מתוקה
רסק עגבניות
ואגוז מוסקט טחון
שואל השאלה:
איך מכינים את הרוטב מה הסדר שאני שמה בסיר
איך מכינים את הרוטב מה הסדר שאני שמה בסיר
אנונימית
תקשיבי את מחממת חמאה ושמח זית במחבת לאחר מכן מוסיפים שום קצוץ לחתיכות קטנות ועלי בזיליקום טריים. אחרי שהוא נהיה זהוב את מוסיפה עגבניות מרוסקות (חשוב שזה יהיה עגבניות שריסקת בעצמך ולא רסק עגבניות רגיל) אחרי דקה מוסיפה שמנת מתוקה (אני אישית שמה לבישול וזה יוצא מדהים אבל עדיף מתוקה) ואני שזה מתחיל לבעבע מנמיכה את האש ומתחילה לתבל- אגוז מוסקט, מלח, פלפל, אבקת שום, אחרי שתי דקות שהרוטב סופג את הטעמים את מוסיפה את הפסטה ואני אישית אוהבץ להוסיף גם מוצרלה זה נותן מרקם מדהים אבל לא חובה
שואל השאלה:
מה זאת אומרת לרסק בעצמי פשוט לחתוך עגבניות ולשים כן?
מה זאת אומרת לרסק בעצמי פשוט לחתוך עגבניות ולשים כן?
אנונימית
כאילו לשים בבלנדר
שואל השאלה:
אה
מה אי אפשר עם המוכן?
אה
מה אי אפשר עם המוכן?
אנונימית
אפשר אבל התכוונתי שזה לא יהיה כמו מחית כזאת זה צריך להיות ממש נוזלי
באותו הנושא: