8 תשובות
גבינ'צ וקטשופ..
עם פטריות, בצל, תירס וזיתים (-:
חותכת חתיכות עם היד, מכניסה לפה ולועסת ולבסוף בולעת (:
בצל וקטשופ
גבינה צהובה וקטשופ
גבינה צהובה ופסטו
גבינה צהובה וחמאה
רק גבינה צהובה...
שוקולד
גבינה צהובה ופסטו
גבינה צהובה וחמאה
רק גבינה צהובה...
שוקולד
גבינה צהובה וקטשופ
גבינה צהובה, רוטב לפיצה, ממרח זיתים, עגבניות ובצל:)
מתכון מנצח!
מתכון מנצח!
אז ככה,
קודם כול דבר בסיסי זה לקנות 2 כרטיסי טיסה ז'נבה בשביל לשבת מול האגם כדי שהטוסט יקבל את מקום אכילתו הראויה והמקסימלי.
דבר שני זה להזמין שני חקלאים שיגדלו לי עגבניות טריות (זהירות, שלב זה ארוך)
דבר שלישי זה להזמין ספר שיסדר לי את השיער בגבות שצמח בזמן שחיקיתי לעגבניות
שלב רביעי זה להטיס במיוחד מצרפת 2 בגטים חמים חמים הישר מהצרפתי המכוער.
שלב חמישי זה לקחת פרה ואת היידי בת ההרים שתיצור לי מחלב הפרה גבינה טרייה.
שלב שישי זה לחבר את הטוסטר לחשמל ועם מלקחיים עדינות להניח את כול המרכיבים שיצרו לי טוסט בהרמוניה מושלמת.
שלב שישי זה ללבוש את הבגד המסורתי של אכילת הטוסט שלי (ראו בקישור) הזהרה- היזהרו מאוכלי טוסט כגון אנשים שמנים ורעבים או כלבי נחויי.
ושלב אחרון זה לאכול את הטוסט להנאתי.
ב-ת-א-ב-ו-ן!
קודם כול דבר בסיסי זה לקנות 2 כרטיסי טיסה ז'נבה בשביל לשבת מול האגם כדי שהטוסט יקבל את מקום אכילתו הראויה והמקסימלי.
דבר שני זה להזמין שני חקלאים שיגדלו לי עגבניות טריות (זהירות, שלב זה ארוך)
דבר שלישי זה להזמין ספר שיסדר לי את השיער בגבות שצמח בזמן שחיקיתי לעגבניות
שלב רביעי זה להטיס במיוחד מצרפת 2 בגטים חמים חמים הישר מהצרפתי המכוער.
שלב חמישי זה לקחת פרה ואת היידי בת ההרים שתיצור לי מחלב הפרה גבינה טרייה.
שלב שישי זה לחבר את הטוסטר לחשמל ועם מלקחיים עדינות להניח את כול המרכיבים שיצרו לי טוסט בהרמוניה מושלמת.
שלב שישי זה ללבוש את הבגד המסורתי של אכילת הטוסט שלי (ראו בקישור) הזהרה- היזהרו מאוכלי טוסט כגון אנשים שמנים ורעבים או כלבי נחויי.
ושלב אחרון זה לאכול את הטוסט להנאתי.
ב-ת-א-ב-ו-ן!
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: