תשובה אחת
מתכון לעגבניות ירוקות חמוצות
============================
הניחי בתחתית כלי ההחמצה את הפריטים:
4-5 עלי דפנה
10 כדורי פלפל אנגלי
3-4 פלחים של שורש סלרי
1/2 חב' שמיר
ראש שום חתוך לחצי
לתמיסת המלח ערבבי:
1 כף מחוקה מלח בישול (לא מלח שולחני רגיל) על כוס מים (240 מ"ל)
- חממו את המים בסיר (בכמות הדרושה) והוסיפו את המלח ביחס הנ"ל.
- בחשו עד שכל המלח נמס במים.
- סדרו את התבלינים בתחתית מיכל הזכוכית, חיתכו צלב לא עמוק בתחתית כל עגבניה וסדרו בכלי.
- שפכו מעליהם את המים החמים
- נערו מעט את הכלי להוצאת בועות אויר והוסיפו מים לפי הצורך
- סגרו במכסה והשאירו כמה ימים.
בנוסף, ראי מתכון בקישור המצורף.
============================
הניחי בתחתית כלי ההחמצה את הפריטים:
4-5 עלי דפנה
10 כדורי פלפל אנגלי
3-4 פלחים של שורש סלרי
1/2 חב' שמיר
ראש שום חתוך לחצי
לתמיסת המלח ערבבי:
1 כף מחוקה מלח בישול (לא מלח שולחני רגיל) על כוס מים (240 מ"ל)
- חממו את המים בסיר (בכמות הדרושה) והוסיפו את המלח ביחס הנ"ל.
- בחשו עד שכל המלח נמס במים.
- סדרו את התבלינים בתחתית מיכל הזכוכית, חיתכו צלב לא עמוק בתחתית כל עגבניה וסדרו בכלי.
- שפכו מעליהם את המים החמים
- נערו מעט את הכלי להוצאת בועות אויר והוסיפו מים לפי הצורך
- סגרו במכסה והשאירו כמה ימים.
בנוסף, ראי מתכון בקישור המצורף.
קישורים מצורפים:
מערכת סטיפס
באותו הנושא: