3 תשובות
מרקים--להפיא בלי בעיה. ספגטי--להקפיא לפי מנות -בנילון. והרוטב במנות בנפרד. שניצלים--מוכנים או לפני הטיגון. קציצות. וכדור בשר+רוטב=יוצאים מעולה. פתיתים מוכים (עם ירקותבתוכם-או בלי).. ועוד ועוד
ממליץ על מתכונים טבעוניים או ראו פוד - הכי קל לעבוד איתם.
מתכונים רבים מתאימים להקפאה אך לא מצוין זאת תמיד במתכון שלהם.
יש להשתמש בשיקול דעת וניתן לשאול בתגובות של המתכון באתר המתכונים - קוקאנדשוט שהוא אתר מאד ידידותי שעוזר לגולשים שלו.
את יכולה לשלוח להם שאלה או לשאול במתכון ספציפי בתגובות.
אני ניסיתי את המתכונים שלהם ורובם היו מצוינים.
כדאי לנסות!
מתכון שאפשר להקפיא הוא מתכון למפרום שאת הקציצות והתפוח אדמה לדוגמא אפשר להכין ולשים בפריזר ותוך כמה דקות להכין את המשך המתכון.
אז תיכנסי לאתר המתכונים קוקאנדשוט www.cookandshoot.co.il
ועוגת שמרים שבטוח אפשר להקפיא.
ישראלה
באותו הנושא: