5 תשובות
ומה קרה באמצע החיפוש?
יש בגוגל! לא מבינה מה הבעיה לחפש בגוגל "מתכון לעוגת ביסקוויטים!
אז ככה הנה קישור לעוגות שוקולד:


http://www.mevashlim.com/recipe/2624121.asp

והנה קישור לעוגת בייסקווטים:


http://www.mevashlim.com/recipe/12676001.asp


מקווה שעזרתי לך..
עוגת שוקולד בשתי שניות
מצרכים

שתים וחצי כוסות קמח תופח של אסם
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
שתי כוסות סוכר
4\3 כוס קקאו
4\3 כוס שמן
כוס מים פושרים
4 ביצים


כוס מים רותחים בצד
אופן ההכנה

בקערה של מעבד מזון מכניסים את כל החומרים
עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים

אחרי זה מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.

שופכים לתבנית 26
או לסיר פלא
ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך חצי שעה

ניתן לדקור את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.


כמה אופציות לציפוי
כוס נס קפה - שתי כפות נס קפה ומים חמים
כדי שהעוגה תצא לחה ורטובה

או ציפוי שוקולד
להמיס שוקולד בסיר ולצפות את העוגה.
עוגת ביסקוויטים
מצרכים:
2 חבילות פתי בר (וניל/שוקולד)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 יח' שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 כוס חלב להקצפה + כוס חלב לטבילה
1 כפית קפה נמס
100 גרם שוקולד מריר/חלב

אופן הכנה:
- ממיסים את הקפה עם החלב (כוס) וטובלים את הביסקוויטים
- מניחים שכבת ביסקוויטים על תבנית
- מקציפים את השמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וכוס חלב עד ליצירת קרם/קצפת
- שמים על הביסקוויטים שליש מהקרם ומעל שוב שכבת ביסקוויטים, חוזרים על הפעולה 3 פעמים
- מסיימים בשכבת הקרם ומעליה מגרדים שוקולד מריר/חלב
- מעבירים לקירור במקרר ו/או במקפיא ליצירת עוגת גלידה

גיוונים:
• ממיסים את השוקולד ביחד עם כף שמן ושופכים על העוגה (שכבת העוגה העליונה צריכה להיות ביסקוויטים)
• ניתן לגוון עם אינסטנט פודניג בטעם שוקולד/וניל פצפוצים
• לעוגת ביסקוויטים בטעם לימוני, מוסיפים לתערובת הקרם גרד מקליפת לימון אחד
• ניתן להוסיף לתערובת הקרם פירות חתוכים (פירות יער, אפרסקים, מנגו) או להניח אותם מעל העוגה
• במקום ציפוי השוקולד ניתן להכין ג'לי בטעמים שונים ולשפוך על העוגה (אחרי שהעוגה הייתה בקירור)

סופלה שוקלד ב10 דקות:
180 מעלות תנור
4\1 כוס סוכר
4\1 כוס קמח
2 ביצים
2 חלמונים
150 גרם שוקלד
150 גרם חמאה

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות
מחממים את השוקולד ואת ואת החמאה ביחד
מוסיפים לתערובת של החמאה ושל השוקולד את הסוכר, הביצים, והחלמונים ומערבבים
מוסיפים את הקמח לתערובת (ככל שמערבבים פחות כך טעים יותר!)
משמנים תבניות מאפינס ומכניסים את התערובת לתוך
מכניסים לתנור למשך 9 דקות (זה חשוב! כיוון שאם עושים יותר אז זה הופך לעוגה)
בתאבון!