15 תשובות
אם תשים את הקצפת על העוגה שהיא חמה היא תימס
תכניס לקירור ואחר כך תעשה את כל הציפויים
תכניס לקירור ואחר כך תעשה את כל הציפויים
שואל השאלה:
ולפני הקצפת צריך לתת לה להתקרר או ישר להשים קצפת?
ולפני הקצפת צריך לתת לה להתקרר או ישר להשים קצפת?
שואל השאלה:
תודה chlorine
תודה chlorine
אחרי שהעוגה מתקררת תתחיל להכין את הקצפת זה לא משנה כי היא באה משמנת שיוצאת מהמקרר אז היא תהיה די קרה
פשוט אל תיתן לה להישאר הרבה זמן בחוץ ובמקרה כזה תכניס למקרר
פשוט אל תיתן לה להישאר הרבה זמן בחוץ ובמקרה כזה תכניס למקרר
שואל השאלה:
כמה זמן בערך במקרר?
כמה זמן בערך במקרר?
את העוגה או את הקצפת?
שואל השאלה:
את העוגה
את העוגה
שואל השאלה:
את השמנת אמרו לי להשים לפחות 15 דקות במקרר לפני שאני מכין את הקצפת
את השמנת אמרו לי להשים לפחות 15 דקות במקרר לפני שאני מכין את הקצפת
שעה וחצי שעתיים כזה
השמנת גם ככה במקרר כל הזמן לא?
אלא אם כן אתה קונה אותה לפני ובמקרה כזה עדיף שתשהה זמן מסוים במקרר
אלא אם כן אתה קונה אותה לפני ובמקרה כזה עדיף שתשהה זמן מסוים במקרר
שואל השאלה:
תודה
תודה
בהצלחה
שואל השאלה:
ואת הגנאש(שוקולד חלב מומס) להשים חם או קר?
ואת הגנאש(שוקולד חלב מומס) להשים חם או קר?
חם
שואל השאלה:
תןדה רבה
תןדה רבה
באותו הנושא: