4 תשובות
כל עוד את לא שמרת אותם לא
שואל השאלה:
כן!! .אם הם שמרו אותי ואני לא אותם ספציפית, אז הם יכולים לראות, אם לא הגדרתי כלום??
בכל מקרה גם אם שמרת וגם אם לא יש אופציה להגדיר אנשים שלא יוכלו לראות את הסטטוס שלך
את שמרת אותם אבל הם לא שמורים?