9 תשובות
אני לא חושבת שמכינים מחמצוץ אבל מטופי תות וגומי מכינים
כמה שניות
שואל השאלה:
למה? ^
למה? ^
אנונימית
אסור להמיס גומי
לא בריא
שואל השאלה:
מה לא בריא?
מה לא בריא?
אנונימית
ראיתי שהביתי זה מנחשי גומי
כדי להכין רולאפים חמוצים, תזדקק לכמה מרכיבים וכמה כלי מטבח בסיסיים. ראשית, אספו כוס קמח, כף סוכר, כפית אבקת אפייה, קורט מלח, רבע כוס חלב וביצה. מערבבים את כל החומרים הללו יחד בקערה עד לקבלת בלילה חלקה.
לאחר מכן, מחממים מחבת טפלון על אש בינונית. יוצקים כרבע כוס מהבלילה למחבת ומערבבים אותה עד שהיא מכסה את תחתית התבנית. מבשלים את הרולאפ עד שהשוליים מתחילים להיות פריכים והאמצע כבר לא מתנודד. הופכים אותו ומבשלים את הצד השני עוד כדקה.
לאחר שהרולאפ שלך מבושל, אתה יכול להוסיף כל מילוי חמוץ שאתה אוהב. כמה אפשרויות פופולריות כוללות שמנת חמוצה, לימון או אפילו תערובת של גבינת שמנת וחמוצים קצוצים. מורחים את המילוי על הרולאפ ואז מגלגלים אותו בחוזקה.
לגבי כמה זמן לצלות את הרולאפ, זה באמת תלוי בטוסטר שלך. הייתי ממליץ להתחיל עם הגדרה נמוכה ולקלוה אותו במשך כדקה, ואז לבדוק אם זה נעשה לטעמך. אם הוא זקוק לקלייה נוספת, הכנס אותו בחזרה לעוד 30 שניות לערך. רק שימו לב לא לשרוף את הרולאפ!
בסך הכל, הכנת רולאפים חמוצים היא דרך מהנה וקלה להוסיף קצת גיוון לשגרת ארוחת הבוקר שלך. פשוט התנסו במילויים שונים עד שתמצאו את השילוב המועדף עליכם!
לאחר מכן, מחממים מחבת טפלון על אש בינונית. יוצקים כרבע כוס מהבלילה למחבת ומערבבים אותה עד שהיא מכסה את תחתית התבנית. מבשלים את הרולאפ עד שהשוליים מתחילים להיות פריכים והאמצע כבר לא מתנודד. הופכים אותו ומבשלים את הצד השני עוד כדקה.
לאחר שהרולאפ שלך מבושל, אתה יכול להוסיף כל מילוי חמוץ שאתה אוהב. כמה אפשרויות פופולריות כוללות שמנת חמוצה, לימון או אפילו תערובת של גבינת שמנת וחמוצים קצוצים. מורחים את המילוי על הרולאפ ואז מגלגלים אותו בחוזקה.
לגבי כמה זמן לצלות את הרולאפ, זה באמת תלוי בטוסטר שלך. הייתי ממליץ להתחיל עם הגדרה נמוכה ולקלוה אותו במשך כדקה, ואז לבדוק אם זה נעשה לטעמך. אם הוא זקוק לקלייה נוספת, הכנס אותו בחזרה לעוד 30 שניות לערך. רק שימו לב לא לשרוף את הרולאפ!
בסך הכל, הכנת רולאפים חמוצים היא דרך מהנה וקלה להוסיף קצת גיוון לשגרת ארוחת הבוקר שלך. פשוט התנסו במילויים שונים עד שתמצאו את השילוב המועדף עליכם!
באותו הנושא: