תשובה אחת
מטבוחה----מרכיבים 15 min 60 min 1 קילוגרם עגבניות בשלות מאד
2 פלפלים אדומים חריפים פרוסים
4 פלפלים אדומים מתוקים, מנוקים, חתוכים לקוביות
5 שיני שם פרוסות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כף פפריקה
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
שמים את השמן בסיר ומאדים בו את השום והפלפלים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את כל שאר החומרים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה מאד כ- מצרכים לסלט טורקי2 בצלים קצוצים
3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
2 פלפלים אדומים קלויים חתוכים לקוביות
1/2 כוס רסק עגבניות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
1/2 כוס מים
1/2 כפית פלפל שחור
מלח
2 כפות שמן זית
סלט טורקי - אופן ההכנה1. מטגנים את הבצל עד שהופך לזהוב, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 2 דקות.

2. מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות ומים ואת שאר התבלינים ומבשלים כ- 7 דקות.

3. מניחים לתערובת להתקרר ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה.
45 דקות, עד שהתערובת סמיכה. אם יש צורך, מוסיפים במהלך הבישול מעט מים.
סלט תורכי----------