9 תשובות
שואל השאלה:
תודהה
ואמסטרדם הכנתי לפני כמה ימים ולהכין לכיתה שלמה זה סיוט עכשיו חחח
תודהה
ואמסטרדם הכנתי לפני כמה ימים ולהכין לכיתה שלמה זה סיוט עכשיו חחח
אנונימית
כמה ילדים אתם? אני אכתוב לך מתכון שנייה
שואל השאלה:
אנחנו 40 ילדים + מורהה
אנחנו 40 ילדים + מורהה
אנונימית
אז תעשי ככה
180 גרם סוכר
400 גרם חמאה
600 גרם קמח
2 ביצים l
מלח וקצת וניל
שוקולד ציפס לפי מה שאת אוהבת
תערבבי במיקסר עם וו גיטרה הכל חוץ מהביצים והשוקולד, כשיש פירורי בצק תוסיפי ביצים ושוקולד יתערבבו עד שיש בצק אחיד.
תחלקי ל2, תעשי 2 גלילים גדולים כאלה, תעבירי למקרר ותחממי תנור ל170 מעלות.
תחתכי מהגליל עיגולים שמנים יחסית (זה במקום לעמוד לגלגל עכשיו מליון עוגיות) ותאפי בערך 12 דקות וחשוב לעשות רווחים קצת.
לא להרים אותן עד שהן ממש מתקררות כי זה מתפרק ולא לאפות אותן עד שהן מקבלות צבע חום, זה ישרף :)
מקווה שיצא לך טוב חחח
180 גרם סוכר
400 גרם חמאה
600 גרם קמח
2 ביצים l
מלח וקצת וניל
שוקולד ציפס לפי מה שאת אוהבת
תערבבי במיקסר עם וו גיטרה הכל חוץ מהביצים והשוקולד, כשיש פירורי בצק תוסיפי ביצים ושוקולד יתערבבו עד שיש בצק אחיד.
תחלקי ל2, תעשי 2 גלילים גדולים כאלה, תעבירי למקרר ותחממי תנור ל170 מעלות.
תחתכי מהגליל עיגולים שמנים יחסית (זה במקום לעמוד לגלגל עכשיו מליון עוגיות) ותאפי בערך 12 דקות וחשוב לעשות רווחים קצת.
לא להרים אותן עד שהן ממש מתקררות כי זה מתפרק ולא לאפות אותן עד שהן מקבלות צבע חום, זה ישרף :)
מקווה שיצא לך טוב חחח
פשוט עוגיות חמאה ולדחוף לשם שוקולד ציפס
אמסטרדם
שוקולד ציפס/חמאה
הכי טעים והכי קל
הכי טעים והכי קל
שואל השאלה:
תודה רבהה
תודה רבהה
אנונימית
בכיף :))