3 תשובות
אני זוכרת מפעם העיצובים וזה נמחקים וגם האנשים הכל חוזר לאיך שזה היה כשרק הורדת את האפליקציה אבל אם קנית זה נשמר פשוט לא העיצובים והשיוניים
שואל השאלה:
תודה. אם לקחתי משהו מהעולם זה חוזר לאותו מקום??
אנונימי