התחברות הרשמה

רוטב רק מחלב בצל וחמאה טעים לרביולי גבינה? או שלעשות רוטב עגבניות? כי אין לי שמנת

2 במאי 2013, 13:36
מתכוניםמטבחעגבניותאוכל ים-תיכוניאוכל איטלקיפסטה    
תשובה אחת
לא טוב רק חלב תעשי עגבניות לדעתי
ב
בלתי מזוהה
באותו הנושא:
רביולי בטטה טעים?
אני רוצה להוסיף רוטב לרביולי במילוי גבינה, איזה רוטב כדאי לי להכין?
כמה זמן מבשלים רביולי? צריך אחר כך להעביר אותו למחבת עם הרוטב או לשים את הרוטב בסוף?
רוטב לטוסט - איזה רוטב טעים אפשר לשים בטוסט חוץ מקטשופ או רוטב פיצה?
איזה מילוי הכי טעים ברביולי?
הגיוני שהחלב בצרפת לא טעים לי והחלב בארץ ממש טעים לי?
רוטב ללא שמנת - אני רוצה לעשות רוטב לרביולי פטריות בלי שמנת איך לעשות?
יש למישהו מתכון ממש פשוט לרביולי ברוטב שמנת פטריות?
איזה חלב טעים יותר לדעתכם, חלב סויה או שקדים?
רוטב שום עם רביולי פטריות ילך ביחד?
קלוריות ברביולי - כמה קלוריות יש בחתיכה אחת של רביולי גבינה ברוטב עגבניות?