תשובה אחת
מה שגורם לקלקול במשקאות הוא התחמצנות. מה שיכול למנוע או להאט את ההתחמצנות זה קירור או אחוז אלכוהול גבוהה (מעל 20% בערך).
בשרידנ'ס יש אחוז אלכוהול יחסית נמוך של אלכוהול ולכן לאחר הפתיחה הוא עלול להתקלקל יחסית מהר במיוחד אם הוא לא נשמר בקירור.
דבר נוסף שיכול להאיץ משמעותית את הקלקול שלו זה חשיפה ישירה לשמש (קרני uv). אם הוא נשמר במדף שמקבל כמה שעות של שמש ישירה כל יום, זה בהחלט יכול לגרום לו נזק.
מאוד קשה להגדיר במדוייק כמה זמן הוא יחזיק מעמד לאחר הפתיחה. יתכן וזה כמה ימים ויתכן וכמה שבועות בודדים. מה שבטוח שלא מדובר בחודשים רבים.
אם מדובר על פרק זמן גבולי ואתה בספק - נסה להריח אותו ואז לטעום אותו בזהירות (לא יותר מכפית).
מכיוון שמדובר על משקה שלמעשה מורכב משניים - חשוב שאת הטעימה תעשה בנפרד לשני המשקאות.
מקווה שעזרתי:-)
בשרידנ'ס יש אחוז אלכוהול יחסית נמוך של אלכוהול ולכן לאחר הפתיחה הוא עלול להתקלקל יחסית מהר במיוחד אם הוא לא נשמר בקירור.
דבר נוסף שיכול להאיץ משמעותית את הקלקול שלו זה חשיפה ישירה לשמש (קרני uv). אם הוא נשמר במדף שמקבל כמה שעות של שמש ישירה כל יום, זה בהחלט יכול לגרום לו נזק.
מאוד קשה להגדיר במדוייק כמה זמן הוא יחזיק מעמד לאחר הפתיחה. יתכן וזה כמה ימים ויתכן וכמה שבועות בודדים. מה שבטוח שלא מדובר בחודשים רבים.
אם מדובר על פרק זמן גבולי ואתה בספק - נסה להריח אותו ואז לטעום אותו בזהירות (לא יותר מכפית).
מכיוון שמדובר על משקה שלמעשה מורכב משניים - חשוב שאת הטעימה תעשה בנפרד לשני המשקאות.
מקווה שעזרתי:-)