2 תשובות
כימאי מומחה הסביר שהבצל הוא מגנט עצום לבקטריה, במיוחד בצל לא מבושל. לעולם אל תשמור חלק מבצל שנחתך, אין זה בטוח גם אם אתה שם אותו בזיפ-לוק (שקית ננעלת) ובמקרר. הבצל כבר נגוע דיו מעצם החיתוך והנחתו לזמן קצר, ויכול להיות מסוכן לבריאות.
שואל השאלה:
לכל הקוראים - נא ראו תגובה לנושא בקישור http://irrelevant.org.il/2011/06/20/3655
ובכלל, מומלץ לבדוק כל מכתב שרשרת באתר "לא רלוונטי" לפני שממשיכים להעבירו
הסבר
זה הוא מכתב מתורגם מאנגלית (spoiled onions) שרוב העובדות בו לא נכונות. בייחוד כדאי להיזהר מההצעה לא לשמור מיונז במקרר. על אריזות המיונז כתוב "לשמור בקירור לאחר הפתיחה". כדאי לפעול לפי המלצת יצרן המיונז ולא למכתב שרשרת.
על המכתב חתומה ד"ר אסתר מנחם. ד"ר מנחם טוענת שלא היא העבירה את המכתב ושחתימתה הוספה אליו ללא ידיעתה.
לכל הקוראים - נא ראו תגובה לנושא בקישור http://irrelevant.org.il/2011/06/20/3655
ובכלל, מומלץ לבדוק כל מכתב שרשרת באתר "לא רלוונטי" לפני שממשיכים להעבירו
הסבר
זה הוא מכתב מתורגם מאנגלית (spoiled onions) שרוב העובדות בו לא נכונות. בייחוד כדאי להיזהר מההצעה לא לשמור מיונז במקרר. על אריזות המיונז כתוב "לשמור בקירור לאחר הפתיחה". כדאי לפעול לפי המלצת יצרן המיונז ולא למכתב שרשרת.
על המכתב חתומה ד"ר אסתר מנחם. ד"ר מנחם טוענת שלא היא העבירה את המכתב ושחתימתה הוספה אליו ללא ידיעתה.
אנונימי
באותו הנושא: