4 תשובות
שלום
על הסף זהו שימוש חורג, על כל המשתמע מכך.
אני בספק רב אם תקבל היתר לכך.
שלום.

אין שום מניעה חוקית שתבשל בבית שלך, ותמכור לאנשים אחרים את מטעמיך. רק תוודא שאתה מצהיר על ההכנסה הזאת כדין.

יש כאן כמה סוגיות נפרדות:
1. מדובר בעסק כלומר צריך לפתוח תיקון ברשויות ולהתנהל בצורה מסודרת מולם
2. סוגיית כשרות-אם תרצה להיות כשר תצטרך לעמוד בהנחיות קשיחות מאוד
3. שימוש בדירת מגורים-אם בשכירות אזי זוהי הפרה של חוזה השכירות ולא ניתן יהיה גם להכיר בהוצאות השכירות כהוצאה מוכרת בעסק
4. רישוי-אני לא עורכת דיו אבל לעניות דעתי עסקי מזון חייבים ברישוי, וזה אומר תקנות תברואה, כיבוי אש ועוד
5. סוגיה משפטית-האם זה גובל באישור חורג?
ףאם תרצה לתאם פגישת ייעוץ ללא עלות לדיון באפשרויות שלך, אשמח
אירנה גלזקוב, רו"ח
חברת אפקטיב סטרים
www.effectivestream.co.il
ממליץ לך בחום על אמיר בן שטרית. הבן גאון בכל מה שקשור להקמת מסעדות.
משה
באותו הנושא: