3 תשובות
אני מכינה מרנג תות ומרנג משמש ולצורך העניין משתמשת במעט ריבת פרי. זה לא צובע אותן לגמר אבל נותן ורדרדות או כתמתמות לעניין. עדף לקנות תמציות צבע על בסיס טבעי - כאו שממצים מפרי או ירק
מרנג הוא מוצר מאוד רגיש, וכשמוסיפים לו חומרים שמפרים את איזון החלבון-סוכר התוצאה יכולה להיות מאוד רחוקה ממה שציפינו. לכן מומלץ לצבוע מרנג אך ורק בצבעי מאכל מבוססי ג׳ל או אבקה (לא מים) שהם מרוכזים מאוד ולא פוגמים ביחס החומרים.
מור
כנסי לקישור