4 תשובות
הי אנונימית
שזו תהיה הבעיה הכי גדולה שלך. משלושים שנות מעקב ולמידה על השפעות של מזונות על הבריאות למדתי כמה דברים. כ"כ נחשפתי אישית לתהליך ייצור גבינות קשות, ומכיר אותו הרבה יותר טוב מצרכנים אחרים.

גבינה צהובה מכילה 28% שומן מהחי, שזה כשלעצמו דבר מזיק ביותר.
דברי חלב בכלל וגבינות קשות בפרט הוכרזו ע"י ארגון הבריאות של האו"ם כמזון לא בריא.

אבל העובדה שבצד כ"כ הרבה שומן יש שם חלבון מהווה תערובת "רועמת", המכבידה מאד על העכול של האדם ומחוללת הפרעות עיכול.

תהליך ייצור גבינות קשות הינו תהליך הכולל הרבה מלח רגיל ועוד רכיבים כימיים שאינם בריאים לגוף בוודאי לא בכמויות שמכניסים לגבינה צהובה.

ולא אמשיך הלאה מכאן לנזקים הסיבתיים שתעשיה זו מחוללת כדי ליצר את הגבינה ושאר מוצרי החלב.

אגב עניין התועלת שבסידן שבחלב לעצמות- הינו קשקוש מוחלט ואגדה אורבנית.
בשומשום מלא יש פי כמה סידן וטחינה מלאה, קלה מאד לעיכול ורמת הספיגה של סידן מטיחנה מלאה גבוהה פי כמה מאשר הסידן ממוצרי החלב.

מה שכן, התעשיה הזו כ"כ מבוססת בתודעתנו עד שאנו מסרבים לקרוא את העובדות. ביחס לפרסומות- מטרתן לשכנע אותך לקנות משהו שאולי לא היית קונה לו היית חשופה לעובדות ולהשפעות אותו מוצר. כלומר יש יסוד של הטעיה בפרסום מעצם זה שאינו חושף את נזקי המוצר לצד "תועלותיו".

אם את במקרה סוג דם a או o מוצרי חלב יזיקו לך ויסייעו להפיכתך לחולה כרונית בטווח הלא ארוך.

אני חוזר ואומר שאי הימתחות הגבינה הינה הצרה הכי קטנה שבגבינה.
והלוואי ותהיה זו צרתך הגדולה ביותר ביחס אליה ואל מוצרי חלב בכלל.

בריאות שמחה ואהבה
שוקי וייס
יועץ משפחתי- פרט, זוג, משפחה
כששמים יותר גבינה צהובה היא נמתחת. שתי פרוסות ולא אחת יעשו את העבודה.

ולגבי הבריאות המפוקפקת שבגבנצ הקשב למומחה שמעלי
שואל השאלה:
אבל אדוני המומחה אם אני אוכל פעם ב- ולא כל יום זה בסדר וכמובן שאם אני יאכל טוסט כל יום זה לא בריא זה כמו משקה אנרגיה הוא לא בריא אבל פעם ב- לא יזיק
אנונימי
אהלן,
אם אתה רוצה תשובה הגיונית תפנה לחברה הזו ששמתי בקישור הם בטוח יעזרו לך.
שתהיה שנה טובה.
בן