4 תשובות
בהגדרות תכנסי למרכז החשבונות ואז לפרטים אישיים ואז לבעלות ושליטה על החשבון ואת יכולה שם לבחור אם למחוק את העמוד לגמרי או אם להשבית אותו עד מתי שתתחברי שוב את בוחרת במה שאת מעדיפה ועושה את הסיסמא של העמוד ואז זה מבצע לך את הפעולה שרצית.
אם בחרת להשבית אז בשביל להחזיר את פשוט צריכה להתחבר לעמוד מחדש ואז הוא יחזור לפעולה
אנונימית
אז תשמרי את הפרטי כניסה שלך כמו סיסמה וכולי
שואל השאלה:
אני צריכה את העמוד
תמחקי פשוט אינסטגרם