8 תשובות
לא איכס. רק בגז, או תנור.. ולמה חלב ובשר לא חראם?
ממש לא! זה לא יתבשל כראוי..
לא תנסה טוסטר אובן ( אם אתה רוצה טעם גומי בכיף)
אנונימית
לא ועוד בטוסטר איפה שהיה חלב איכסה שלא תחשבי על זה אפילו
תלוי בחום שהוא מפיץ, יש טוסטרים שנועדו רק לטוסט וזה חום חלש ולא יכול לבשל היטב את הבשר.
עדיף לעשות בתנור רגיל.

רק בגז או בתנור
לא, תנור:)
,..
אף פעם לא ניסיתי את זה אבל תנסי/ה... תשים/י נייר אפייה ואולי גם שמן זית או משהו כזה