6 תשובות
						
						
					
							חותכים את הרימון לחצי ושמים חצי במכשיר סחיטה ידני של תפוזים ומושכים בידית וזהו המיץ זורם לכוס..
							
						
							מסחטת פרי הדר זה בדוק.
							
						
							כשהרימון עדיין שלם, תמחץ אותו מכל הכיוונים עם הידיים, אחר כך תעשה חור קטן ברימון ותמצוץ דרכו, הכי טעים ככה! (ושהרימון יהיה קר!)
							
						
							שואל השאלה:
ואם אין?
						ואם אין?
							יש דבר כזה "מערבל מזון", 
אז אפשרי גם לשימוש כזה,
ואח"כ אפשר לסנן במסננת אז השאריות של הגרעינים.
						אז אפשרי גם לשימוש כזה,
ואח"כ אפשר לסנן במסננת אז השאריות של הגרעינים.
											דניאל 19
										
									
							רימון אוכלים גרעין גרעין, או שלא אוכלים בכלל ובטוח שלא שותים
							
						
											שתוט
										
									באותו הנושא: