2 תשובות
חומצת לימון משמשת כחומר טעם וכחומר משמר בעיקר למזון ולמשקאות קלים,
והיא שומרת על המזון והמשקאות ומעקבת את התפתחותם של חיידקים שגורמים מחלות.
חומצת לימון היא לא בריאה כל כך, ולא מומלץ להשתמש בזה בשימוש יומיומי,
בכמות גדולה חומצת הלימון יכולה להיות רעילה ומסוכנת לגוף.
והיא שומרת על המזון והמשקאות ומעקבת את התפתחותם של חיידקים שגורמים מחלות.
חומצת לימון היא לא בריאה כל כך, ולא מומלץ להשתמש בזה בשימוש יומיומי,
בכמות גדולה חומצת הלימון יכולה להיות רעילה ומסוכנת לגוף.
היי, זה רק לשמור על המזון, ולתת טעם. אין בו כמעט שום ויטמין c כי ויטמין c נהרס בחום הבישול.
באותו הנושא: