9 תשובות
לא, רק אם היה לך לפני העדכון שמות הגדול והשארת אותו בהגדרות - אפשר לכבות את זה.
לא :)
לא.
שואל השאלה:
הראשון שענה מה זה אומר אתה יכול להסביר?
אנונימית
^ פעם היו שמות בסגנון nickname#1234 ועברו לnickname רגיל
ואז כדי שאנשים לא יתבלובלו השאירו כזה בין כפתור קטן בפרופיל של מי שהיה לו כזה עם מספרים מה היה השם הישן שלו לפני המעבר אבל אפשר לכבות את זה בהגדרות
שואל השאלה:
איך מכבים
אנונימית