3 תשובות
השוקולד בלגי אחלה
טיפה טעם לוואי אם את משתמש במים במקום בחלב אבל סך הכל אחלה
טיפה טעם לוואי אם את משתמש במים במקום בחלב אבל סך הכל אחלה
שואל השאלה:
זה לא עם מים אני בעלייה אחרי ה.א אז הערכים הקלוריים של האבקה לא מספיקים כי זה 300 אז אני מוסיפה שיבולת שועל וביצה ועושה סוג של מאפינס אז זה בטח פחות טעם לוואי לא? או נגיד שיבולת שועל עם יוגורט או בננה עם יוגורט
אז עדיף את השוקולד בלגי או אחר? כי הם גם ממש יקרים אולאין
זה לא עם מים אני בעלייה אחרי ה.א אז הערכים הקלוריים של האבקה לא מספיקים כי זה 300 אז אני מוסיפה שיבולת שועל וביצה ועושה סוג של מאפינס אז זה בטח פחות טעם לוואי לא? או נגיד שיבולת שועל עם יוגורט או בננה עם יוגורט
אז עדיף את השוקולד בלגי או אחר? כי הם גם ממש יקרים אולאין
אנונימית
אני בצבא הייתי מערבב את האבקה הזאת עם חלב או חלב סויה או משקה חלבון מהמטבח וזה היה מבטל את הטעם לוואי
אם אתה מוצא משהו יותר זול תקנה ממנו, אל תוציאי הרבה כסף סתם
אם אתה מוצא משהו יותר זול תקנה ממנו, אל תוציאי הרבה כסף סתם
באותו הנושא: