תשובה אחת
זהו יוגורט הנוצר מהשריית פטריה טיבטית בחלב.. (איכס)

בקשר לכשרות:

ה'פטריה' עצמה (תערובת של חיידקים ושמרים במטריצה של פוליסכרידים) היא סוג של מזון הגדל על מצע, ולכן אין בו בעיות כשרות, פרט אולי לפסח.

אך השאלה נוגעת לחומרים הנוספים (כמו כשרות החלב המקורי וההחמצות שנעשו לאחר מכן) ולתהליך שהפטריה עוברת, בישול וכדומה, כך שיש צורך לברר על כשרות חומרי המזון הנוספים ועל כשרות הכלים בהם התקיים התהליך.

התשובה מאתר מורשת. צירפתי לינק.