התחברות
הרשמה
כשמישהו מוחק משתמש פה עדיין אפשר לראות את הצ'אט איתו?
30 בספטמבר 2026, 02:58
פרטיות
חסימה
צ'אטים
הודעות
משתמשים
5 תשובות
נופ
S
SapSap6
לא
1
1משועממת
לא, אי אפשר
m
mellifluous
לא
M
Misterio
לא
וגם אם את חוסמת אי אפשר
שיר9
הוספת תשובה
התחברות ל
עדיין לא הצטרפת לסטיפס?
הרשמה
יש לך חשבון בסטיפס?
התחברות
באותו הנושא:
איך אתם מרגישים כשמישהו מוחק לכם משהו שכתבם לו בקיר תודות?
כשמישהו נחסם מהאתר יש לו עדיין עיגול ירוק סביב המשתמש?
אם מוחקים משתמש בדיסקורד אפשר להחזיר אותו מתי שרוצים?אם מוחקים תמשמש?
אם מוחקים את המשתמש מהאתר אפשר ליצור משתמש חדש עם אותו הטלפון?
אם שואלים שאלה כלשהי בצורה אנונימית והנאמנים החמודים מוחקים אותה , עדיין יורד נקודות אמינות למשתמש?
כשמישהו מוחק את האפליקציה של סטיפס נמחק לו גם המשתמש או שזה נשאר?
כשמישהו נחסם לצמיתות, אפשר להשתמש בשם משתמש שלו או שהוא נחשב תפוס?
גם לכם זה עושה התראה באינסטגרם כשמישהו מוחק הודעה?
כשמישהו מוחק את השם משתמש שלו בסטיפס כל ההודעות איתו נמחקות?
כשמישהו חוסם אותך בסטיפס עדיין אפשר לראות אם הוא מחובר?
מישהו יודע במקרה אם כשמישהו מוחק אינסטגרם/דיסקורד אפשר עדיין להתקשר למשתמש שהוא ייצר והוא יראה את זה?