7 תשובות
לא
זה קשור למשתמש
לא
זה אמור להיות שמור במשתמש לדעתי
הם אמורים להיות בסדר
לא
חחח לא, כל עוד זה אותו המשתמש זה בסדר
לא כל עוד זה אותו משתמש.
התחברות ל